Petzl SCRIPETE TANDEM

de la 204.90 lei
(2 magazine)
Scripete dublu pentru traversari si demultiplicari de forte.Proiectat pentru: sisteme de tirloliene.Poate fi folosit si pentru: activitati specifice parcurilor de aventura. destinat sistemelor de scripeti si traversarilor “tiroliana”.se foloseste la demultiplicat forte mari.role cu lagare autolubrifiate.se foloseste pe corzi cu diametrul intre 8 si 13mm.Greutate: 195g.Greutate de lucru: 10kN.Rezistenta la rupere: 24kN.Eficienta: 71%.Diametru: 21mm.Certificari: CE EN 12278, UIAA. ...

Descriere


Petzl SCRIPETE TANDEM

Scripete dublu pentru traversari si demultiplicari de forte.Proiectat pentru: sisteme de tirloliene.Poate fi folosit si pentru: activitati specifice parcurilor de aventura. destinat sistemelor de scripeti si traversarilor “tiroliana”.se foloseste la demultiplicat forte mari.role cu lagare autolubrifiate.se foloseste pe corzi cu diametrul intre 8 si 13mm.Greutate: 195g.Greutate de lucru: 10kN.Rezistenta la rupere: 24kN.Eficienta: 71%.Diametru: 21mm.Certificari: CE EN 12278, UIAA.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Petzl SCRIPETE TANDEM de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Petzl SCRIPETE TANDEM sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.