Petzl Glacier 60 cm + curelușă Linkin

Piolet ultra ușor compact Petzl Glacier Literide este proiectat pentru alpinism, versanți abrupți de munte sau drumeție pe gheață, unde fiecare gram contează. Vârf sofisticat din oțel de înaltă calitate, mâner din aluminiu 7075 și vârf inferior forjat din oțel inoxidabil pentru ușurarea instalării pe zăpada tare. Lama are goluri pentru zăpadă, este realizată din oțel rezistent și oferă un suport ideal pentru o aderență maximă de confort. & ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Petzl Glacier 60 cm + curelușă Linkin

Piolet ultra ușor compact Petzl Glacier Literide este proiectat pentru alpinism, versanți abrupți de munte sau drumeție pe gheață, unde fiecare gram contează. Vârf sofisticat din oțel de înaltă calitate, mâner din aluminiu 7075 și vârf inferior forjat din oțel inoxidabil pentru ușurarea instalării pe zăpada tare. Lama are goluri pentru zăpadă, este realizată din oțel rezistent și oferă un suport ideal pentru o aderență maximă de confort. Împreună cu piolet este furnizată curelușa universală Petzl LINKIN, care previne pierderea pioletului.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Petzl Glacier 60 cm + curelușă Linkin de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Petzl Glacier 60 cm + curelușă Linkin sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.