Petzl CARABINIERA WILLIAM TL

134.90 lei
(1 magazin)
Carabiniera de dimensiune mare, cu forma de ''para''. Este recomandata in componenta sistemelor de coborare, poate fi utilizata foarte bine pentru coborarile cu ajutorul tehnicii Munter, poate ancora mai multe corzi sau lonje, ajutand astfel la buna organizare a unui post de coborare. Proiectat pentru: alpinism clasic, catarare mixta. Poate fi folosit si pentru: catarare la gheata, catarare pe mai multe lungimi de coarda, expeditii. carabiniera de dimensiune si deschidere ma ...

Descriere


Petzl CARABINIERA WILLIAM TL

Carabiniera de dimensiune mare, cu forma de ''para''. Este recomandata in componenta sistemelor de coborare, poate fi utilizata foarte bine pentru coborarile cu ajutorul tehnicii Munter, poate ancora mai multe corzi sau lonje, ajutand astfel la buna organizare a unui post de coborare. Proiectat pentru: alpinism clasic, catarare mixta. Poate fi folosit si pentru: catarare la gheata, catarare pe mai multe lungimi de coarda, expeditii. carabiniera de dimensiune si deschidere mare care permite ancorarea mai multor corzi si lonje. forma de para. siguranta automata twistlock. inchidere de tip Keylock care usureaza folosirea si mareste siguranta. Material: aluminiu 7000. Greutate: 92g. Norme CE: CE EN 362.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Petzl CARABINIERA WILLIAM TL de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Petzl CARABINIERA WILLIAM TL sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.