Petzl CARABINIERA SPIRIT SL

89.90 lei
(1 magazin)
O carabiniera foarte usoara si rezistenta, ideala pentru realizarea regruparilor. Proiectat pentru: alpinism clasic, catarare in teren mixt, catarare pe gheata, catarare pe mai multe lungimi de coarda, expeditii. Poate fi folosit si pentru: catarare Big Wall.Greutate: 45g. Deschidere clapeta: 18mm  Rezistenta la incarcare pe verticala: 23 kN Rezistenta la incarcare pe orizontala: 6 kN Rezistenta cu clapeta deschisa: 9 kN Indicator vizual pentru a vedea cand carabiniera ...

Descriere - Petzl CARABINIERA SPIRIT SL


O carabiniera foarte usoara si rezistenta, ideala pentru realizarea regruparilor. Proiectat pentru: alpinism clasic, catarare in teren mixt, catarare pe gheata, catarare pe mai multe lungimi de coarda, expeditii. Poate fi folosit si pentru: catarare Big Wall.Greutate: 45g. Deschidere clapeta: 18mm  Rezistenta la incarcare pe verticala: 23 kN Rezistenta la incarcare pe orizontala: 6 kN Rezistenta cu clapeta deschisa: 9 kN Indicator vizual pentru a vedea cand carabiniera este deschisa. 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Petzl CARABINIERA SPIRIT SL de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Petzl CARABINIERA SPIRIT SL sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.