Petzl CARABINIERA OK SL

Carabiniera simetrica, cu forma ovala, din aluminiu cu filet, recomandata pentru a fi utilizata in cu scripeti. Poate fi utilizat foarte bine si in combinatie cu dispozitivele de coborare. Proiectat pentru: catarare, alpinism clasic, catarare mixta. Poate fi folosit si pentru: expeditii, alpinism utilitar. carabiniera simetrica pentru pozitionare optima a echipamentului(scripeti, blocatoare, etc) . inchidere de tip Keylock care usureaza folosirea si mareste siguranta. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Petzl CARABINIERA OK SL

Carabiniera simetrica, cu forma ovala, din aluminiu cu filet, recomandata pentru a fi utilizata in cu scripeti. Poate fi utilizat foarte bine si in combinatie cu dispozitivele de coborare. Proiectat pentru: catarare, alpinism clasic, catarare mixta. Poate fi folosit si pentru: expeditii, alpinism utilitar. carabiniera simetrica pentru pozitionare optima a echipamentului(scripeti, blocatoare, etc) . inchidere de tip Keylock care usureaza folosirea si mareste siguranta. indicator rosu vizual care avertizeaza daca filetul este deschis. Material: aluminiu 7000. Greutate: 75g. Norme CE: CE EN 362.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Petzl CARABINIERA OK SL de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Petzl CARABINIERA OK SL sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.