Petzl CARABINIERA FREINO Z

Carabiniera cu inchidere automata cu arc de sprijin pentru coboratoarele STOP si SIMPLE. Freino Z este o carabinierea automata cu arc de sprijin, proiectata pentru coboratoarele de speologie STOP (D009AA00) si SIMPLE (D004AA00). Aceasta permite utilizatorului sa controleze actiunea de franare la coborare. Carabiniera poate fi rotita pentru a preveni pierderea coboratorului, la realizarea transferului de pe bucla de echipament la o carabiniera semicirculara.Controlul coborarii:  arc ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Petzl CARABINIERA FREINO Z

Carabiniera cu inchidere automata cu arc de sprijin pentru coboratoarele STOP si SIMPLE. Freino Z este o carabinierea automata cu arc de sprijin, proiectata pentru coboratoarele de speologie STOP (D009AA00) si SIMPLE (D004AA00). Aceasta permite utilizatorului sa controleze actiunea de franare la coborare. Carabiniera poate fi rotita pentru a preveni pierderea coboratorului, la realizarea transferului de pe bucla de echipament la o carabiniera semicirculara.Controlul coborarii: 
arcul de sprijin ofera forta de franare suplimentara la coborari
usor de folosit si controlat. Coarda poate fi redirectionata rapid peste ramificatie si indepartata cu o singura mana
Manevrare facila: 
 faciliteaza crearea unui nod
sistemul keylock, pentru evitarea agatarii involuntare a carabinierei
sistemul de blocare automat Twist-Lock , pentru deschidere simpla si rapida
Poate fi rotita pentru a evita pierderea coboratorului STOP/SIMPLE la realizarea transferului de pe bucla pentru echipament, pe o carabiniera semi-circulara.
material : aluminiu
certificari: CE EN 12275 type B, UIAA
deschiderea portii pentru arcul de sprijin: 12 mm
rezistenta pe axa principala: 23 kN
rezistenta pe axa secundara: 8 kN
deschiderea portii: 18 mm
greutate: 75 grame

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Petzl CARABINIERA FREINO Z de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Petzl CARABINIERA FREINO Z sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.