Petzl CARABINIERA EASHOOK OPEN

Conectorul Eashook Open este proiectat pentru folosirea la capatul unui snur dublu sau al unei lonje de pozitionare pentru lucrul la inaltime.Carabiniera cu poarta permite atasarea directa a acesteia la lonje. Astfel, daca lonja este deteriorata, conectorul poate fi refolosit.Aderenta excelenta si sistemul de inchidere automata faciliteaza manevrarea in timpul schimbarii punctelor de ancorare.Proiectata pentru a fi folosita cu lonjele ABSORBICA-Y, PROGRESS or PROGRESS. Lonjele duble d ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Petzl CARABINIERA EASHOOK OPEN

Conectorul Eashook Open este proiectat pentru folosirea la capatul unui snur dublu sau al unei lonje de pozitionare pentru lucrul la inaltime.
Carabiniera cu poarta permite atasarea directa a acesteia la lonje. Astfel, daca lonja este deteriorata, conectorul poate fi refolosit.
Aderenta excelenta si sistemul de inchidere automata faciliteaza manevrarea in timpul schimbarii punctelor de ancorare.Proiectata pentru a fi folosita cu lonjele ABSORBICA-Y, PROGRESS or PROGRESS. Lonjele duble de tipul ADJUST/GRILLON. Conector detasabil: 
punctul de conectare cu poarta permite atasarea directa a carabinierei de lonje. Daca lonja este deteriorata, carabiniera poate fi refolosita
punctele speciale de conectare ajuta la mentinerea incarcaturii pe axa principala a carabinierei
Manevrarea facila la schimbarea punctelor de ancorare:
forma ergonomica pentru aderenta exceptionala
sistem de inchidere automata cu dubla actiune, usor de folosit
deschidere larga pentru conectare usoara
sistem Keylock, pentru evitarea agatarii involuntare a carabinierei
Sectiune in forma de H: 

furnizeaza un raport rezistenta/greutate imbunatatit

protejeaza insemnurile si inscriptiile de frecare/stergere

Alte specificatii: 


rezistenta pe axa principala: 25 kN


rezistenta pe axa principala cu poarta deschisa: 10 kN


deschiderea portii: 25 mm


greutate: 160 grame

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Petzl CARABINIERA EASHOOK OPEN de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Petzl CARABINIERA EASHOOK OPEN sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.