Petzl CARABINIERA CARITOOL L

64.90 lei
(1 magazin)
Suport pentru echipament si accesorii. Proiectat pentru: alpinism utilitar. Poate fi folosit si pentru: alpinism clasic, catarare la gheata, catarare mixta. accesorii aranjate si accesibile cu o singura mana. parte superioara plata pentru a ajuta sortarea echipamentului. orificiu in partea superioara pentru a fi atasat cu un snur (evitatea pierderii accidentale). se ataseaza de centura sau de ham. Material: plastic. Greutate: 60g. Sarcina maxima: 15kg. ...

Descriere - Petzl CARABINIERA CARITOOL L


Suport pentru echipament si accesorii. Proiectat pentru: alpinism utilitar. Poate fi folosit si pentru: alpinism clasic, catarare la gheata, catarare mixta. accesorii aranjate si accesibile cu o singura mana. parte superioara plata pentru a ajuta sortarea echipamentului. orificiu in partea superioara pentru a fi atasat cu un snur (evitatea pierderii accidentale). se ataseaza de centura sau de ham. Material: plastic. Greutate: 60g. Sarcina maxima: 15kg.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Petzl CARABINIERA CARITOOL L de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Petzl CARABINIERA CARITOOL L sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.