Petzl CARABINIERA AMD TL

109.90 lei
(1 magazin)
Carabiniera simetrica, cu forma litere ''D'', folosita in atasarea dispozitivelor (coboratoare, etc) de ham. Este una dintre cele mai usoare si cele mai rezistente carabiniere cu siguranta produsa de Petzl. carabiniera simetrica pentru pozitionare optima a unei lonje si a echipamentului. siguranta automata twistlock. raport excelent rezistenta – greutate. inchidere de tip Keylock care usureaza folosirea si mareste siguranta. Material: aluminiu 7000. Greutate: 7 ...

Descriere - Petzl CARABINIERA AMD TL


Carabiniera simetrica, cu forma litere ''D'', folosita in atasarea dispozitivelor (coboratoare, etc) de ham. Este una dintre cele mai usoare si cele mai rezistente carabiniere cu siguranta produsa de Petzl. carabiniera simetrica pentru pozitionare optima a unei lonje si a echipamentului. siguranta automata twistlock. raport excelent rezistenta – greutate. inchidere de tip Keylock care usureaza folosirea si mareste siguranta. Material: aluminiu 7000. Greutate: 75 grame.  Norme CE: CE EN 362.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Petzl CARABINIERA AMD TL de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Petzl CARABINIERA AMD TL sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.