Petzl CARABINIERA AMD SL

89.90 lei
(1 magazin)
Carabiniera simetrica, cu forma litere 'D', folosita in atasarea dispozitivelor (coboratoare, etc) de ham. Este una dintre cele mai usoare si cele mai rezistente carabiniere cu siguranta produsa de Petzl. Proiectat pentru: alpinism clasic, catarare mixta. Poate fi folosit si pentru: catarare la gheata, catarare pe mai multe lungimi de coarda, expeditii. carabiniera simetrica pentru pozitionare optima a unei lonje si a echipamentului. raport excelent rezistenta – greuta ...

Descriere - Petzl CARABINIERA AMD SL


Carabiniera simetrica, cu forma litere 'D', folosita in atasarea dispozitivelor (coboratoare, etc) de ham. Este una dintre cele mai usoare si cele mai rezistente carabiniere cu siguranta produsa de Petzl. Proiectat pentru: alpinism clasic, catarare mixta. Poate fi folosit si pentru: catarare la gheata, catarare pe mai multe lungimi de coarda, expeditii. carabiniera simetrica pentru pozitionare optima a unei lonje si a echipamentului. raport excelent rezistenta – greutate. inchidere de tip Keylock care usureaza folosirea si mareste siguranta. indicator rosu vizual care avertizeaza daca filetul este deschis. Material: aluminiu. Greutate: 70g. Norme CE: CE EN 362.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Petzl CARABINIERA AMD SL de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Petzl CARABINIERA AMD SL sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.