Petzl Buclă echipată Djinn Axess

90.00 lei
(1 magazin)
Djinn Axess este un set de bucle fiabil și durabil potrivit pentru alpiniștii începători, care constă dintr-un AXESS express și două carabine Djinn, unde una cu zăvor drept este destinată punctelor de ancorare și cealaltă cu zăvor îndoit pentru atașarea unei frânghii. Sistemul Keylock facilitează decuplarea și fixarea frânghiei. Datorită protecției String, carabina cu încuietoarea pliată rămâne în poziția corectă, iar capătul buclei este protejat împotriva ...

Descriere


Petzl Buclă echipată Djinn Axess

Djinn Axess este un set de bucle fiabil și durabil potrivit pentru alpiniștii începători, care constă dintr-un AXESS express și două carabine Djinn, unde una cu zăvor drept este destinată punctelor de ancorare și cealaltă cu zăvor îndoit pentru atașarea unei frânghii. Sistemul Keylock facilitează decuplarea și fixarea frânghiei. Datorită protecției String, carabina cu încuietoarea pliată rămâne în poziția corectă, iar capătul buclei este protejat împotriva abraziunii.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Petzl Buclă echipată Djinn Axess de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Petzl Buclă echipată Djinn Axess sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.