Perpetual Theseus (Psvr) Ps4

Theseus (Psvr) Ps4 Theseus (PSVR) PS4 este un joc de tip actiune virtual reality lansat de Perpetual la data de 08.12.2017 disponibil pentru PS4 PSVR. Descriere: Mitul Theseus revizuit intr-un mod proaspat, inovator Realizat pentru VR, o adevarata abordare cinematografica a realitatii virtuale, cu o perspectiva "third-person" Un nou pas pe un mit grecesc clasic, aflati mai multe despre relatia dintre Theseus si Ariadne si descoperiti legendarul Lab ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Perpetual Theseus (Psvr) Ps4

Theseus (Psvr) Ps4 Theseus (PSVR) PS4 este un joc de tip actiune virtual reality lansat de Perpetual la data de 08.12.2017 disponibil pentru PS4 PSVR.
Descriere:
  • Mitul Theseus revizuit intr-un mod proaspat, inovator
  • Realizat pentru VR, o adevarata abordare cinematografica a realitatii virtuale, cu o perspectiva "third-person"
  • Un nou pas pe un mit grecesc clasic, aflati mai multe despre relatia dintre Theseus si Ariadne si descoperiti legendarul Labirint.
  • Patrundeti adanc in labirint cu Theuseus, descoperiti secretele si confruntati-va cu Minotaurul si alti monstrii pentru care nu sunteti un vizitator binevenit.
Theseus (Psvr) Ps4

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Perpetual Theseus (Psvr) Ps4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Perpetual Theseus (Psvr) Ps4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.