pekatherm Bandaj termic pentru incheietura mainii AE812

Bandajul termic cu alimentare prin baterie cu litiu este conceput special pentru maini. Este recomandat in mod special pentru sportivi si muncitori si pentru persoanele care au suferit diferite leziuni la maini. Sistemul sau de alimentare independent, va permite deplasarea, in timp ce actioneaza asupra zonei dureroase. Tesatura din neopren ii confera rezistenta, iar produsul poate fi purtat atat la mana stanga, cat si la cea dreapta. Avantajele produsului: Permite aplicarea local ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


pekatherm Bandaj termic pentru incheietura mainii AE812

Bandajul termic cu alimentare prin baterie cu litiu este conceput special pentru maini. Este recomandat in mod special pentru sportivi si muncitori si pentru persoanele care au suferit diferite leziuni la maini. Sistemul sau de alimentare independent, va permite deplasarea, in timp ce actioneaza asupra zonei dureroase. Tesatura din neopren ii confera rezistenta, iar produsul poate fi purtat atat la mana stanga, cat si la cea dreapta.

Avantajele produsului:


Permite aplicarea locala a caldurii exact in zona ce se doreste a fi tratata;
Alimentarea la baterie permite libertatea completa a miscarilor;
Functionarea la o tensiune mica, garanteaza siguranta maxima in utilizare;
Materialul pe baza de neopren are calitati tehnice unice: este un izolator termic excelent, care pastreaza caldura fara a o pierde in mediu, pastrandu-o concentrata in zona articulatiilor. Totodata, elasticitatea sa ii permite o potrivire perfecta la forma corpului si confort in miscare, cat si o compresie uniform distribuita pe toata zona articulatiei, ceea ce favorizeaza patrunderea caldurii in articulatie. Banda cu velcro cu care este prevazut, permite ajustarea bandajului intr-un mod cat mai confortabil, in functie de conformatia corpului, pentru a asigura stabilitatea ideala.

Detalii produs:

    Aplicabilitate: Mana;
    Dimensiuni: 23 x 13 cm;
    Alimentare: Baterie cu litiu (inclusa), reincarcabila 7.4 V, 650 mAh;;
    Element de incalzire interna: Cablu rezistiv;
    Putere: 12 W;
    Temperatura maxima aproximativa: 55ºC;
    Incalzire rapida: Caldura in doar 60 de secunde;
    Autonomie de functionare: 30 - 60 min;
    Material de baza: Cauciuc SBR;
    Finisaj: Fibre sintetice din poliamida, uretan, nailon si poliester;
    Timp aproximativ de incarcare: 3 ore.


Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul pekatherm Bandaj termic pentru incheietura mainii AE812 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru pekatherm Bandaj termic pentru incheietura mainii AE812 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.