PEGI Evolve PS4

Evolve este un nou joc anuntat de 2K Games si Turtle Rock Studios care va fi disponibil pentru PC PlayStation 4 si Xbox One. Primele imagini si informatii au fost oferite publicului prin intermediul revistei gameinformer care va publica un articol cu mai multe detalii in editia lunii februarie. Evolve este un shooter co-op in care patru personaje se vor lupta cu un monstru extraterestru. Jucatorii vor putea controla atat vanatorii in perspectiva first person dar si monst ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


PEGI Evolve PS4

Evolve este un nou joc anuntat de 2K Games si Turtle Rock Studios care va fi disponibil pentru PC PlayStation 4 si Xbox One. Primele imagini si informatii au fost oferite publicului prin intermediul revistei gameinformer care va publica un articol cu mai multe detalii in editia lunii februarie.

Evolve este un shooter co-op in care patru personaje se vor lupta cu un monstru extraterestru. Jucatorii vor putea controla atat vanatorii in perspectiva first person dar si monstrul in perspectiva third person.

Turtle Rock Studios a mai dezvoltat seria Left 4 Dead in care patru supravietuitori se lupta cu hoardele de zombi. La prima vedere Evolve pare creat dupa acelasi calapod rolurile infectatilor fiind preluate de monstrul extraterestru. Misiunile vor putea fi jucate atat in singleplayer cu celelalte personaje controlate AI cat si in varianta multiplayer cu pana la 5 jucatori.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul PEGI Evolve PS4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru PEGI Evolve PS4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.