Pegaso Balon Folie Cifra 0 Rosu, 86 cm PB 0990

12.00 lei
(1 magazin)
Balonul folie cifra 0 de culoarea rosu reprezinta elementul de nelipsit din cadrul tuturor evenimentelor! Foloseste acest balon individual, sau combina-l cu alte baloane cifra pentru a realiza numerele dorite. Balonul este perfect in cadrul oricarui eveniment: zile de nastere, absolviri, petreceri de Revelion, botezuri etc. Material: folie rezistenta; Dimensiune: 86 cm; Balonul se poate umfla cu aer sau cu heliu. ...

Descriere


Pegaso Balon Folie Cifra 0 Rosu, 86 cm PB 0990

Balonul folie cifra 0 de culoarea rosu reprezinta elementul de nelipsit din cadrul tuturor evenimentelor! Foloseste acest balon individual, sau combina-l cu alte baloane cifra pentru a realiza numerele dorite. Balonul este perfect in cadrul oricarui eveniment: zile de nastere, absolviri, petreceri de Revelion, botezuri etc. Material: folie rezistenta; Dimensiune: 86 cm; Balonul se poate umfla cu aer sau cu heliu.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Pegaso Balon Folie Cifra 0 Rosu, 86 cm PB 0990 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Pegaso Balon Folie Cifra 0 Rosu, 86 cm PB 0990 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.