Pegas Comoda Dinamic

Bicicleta electrica Pegas Comoda Dinamic are un cadru unisex din aluminiu 6061 (cuvete Neco integrate 1-1/8) și se bazează pe o geometrie care îți va permite să te folosești de ea cu ușurință și plăcere. Dimensiunea rotilor este de 26 inch cu anvelope 26x1.75 pentru oraș. Tradiția bicicletelor electrice pentru mediul urban de la Pegas este continuată prin modelul Comoda Dinamic. Modelul de odinioară a fost reinventat prin adăugarea unui motor electric eficient ș ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Pegas Comoda Dinamic

Bicicleta electrica Pegas Comoda Dinamic are un cadru unisex din aluminiu 6061 (cuvete Neco integrate 1-1/8) și se bazează pe o geometrie care îți va permite să te folosești de ea cu ușurință și plăcere. Dimensiunea rotilor este de 26 inch cu anvelope 26x1.75 pentru oraș.

Tradiția bicicletelor electrice pentru mediul urban de la Pegas este continuată prin modelul Comoda Dinamic. Modelul de odinioară a fost reinventat prin adăugarea unui motor electric eficient și printr-o nouă linie de design.

Motorul de asistare la pedalare este de la Bafang, dezvoltă o putere de 250W /36V. Acumulatorul vine de la LG cu 36V /10Ah, fiind integrat în portbagajul din spate.

Transmisia are 7 viteze externe de la Shimano (Shimano TZ21, 14-28 dinți) cu manetă circulară de schimbare a rapoartelor (Shimano SL-RS25 Revoshift ), în timp ce angrenajul este de la Prowheel, are 38 de dinți și este făcut din aluminiu cu foaia din oțel.

Frânarea mecanică este asigurată de discuri pe 160mm, iar mantele de frânare sunt din aluminiu, cu levier pentru 4 degete și inserții de cauciuc.

Furca bicicletei, specifică rulării în mediul urban, este construită din aluminiu, este prevăzută cu arc și elastomer și are o cursă de 60mm. Kit-ul de finisare (ghidon, tijă de șa, portbagaj și pipă) este realizat din aluminiu și contribuie din plin la un confort sporit.

Pentru drumurile prin ploaie, Comoda Dinamic are în dotare apărători de roți și apărătoare de lanț ce acoperă integral angrenajul.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Pegas Comoda Dinamic de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Pegas Comoda Dinamic sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.