PDP Casca Gaming Lvl30 Xbox One

de la 87.64 lei
(2 magazine)
Casca Gaming Lvl30 Xbox One Casca Gaming LVL30 Xbox One este un produs lansat de PDP la data de 30.08.2019. Comunicati cu echipa dvs. la un nivel complet cu nou PDP Gaming LVL30 pentru Xbox One ! Conceput pentru sesiuni de jocuri lungi, setul cu casca cu fir LVL30 are o constructie confortabila si usoara. Nu este nevoie sa faceti o pauza de la aceasta casca care are un design care face posibila purtarea driverului mono de 30 mm pe urechea dreapta sau stanga. Apelati comenzile dvs. ...

Descriere


PDP Casca Gaming Lvl30 Xbox One

Casca Gaming Lvl30 Xbox One Casca Gaming LVL30 Xbox One este un produs lansat de PDP la data de 30.08.2019.

Comunicati cu echipa dvs. la un nivel complet cu nou PDP Gaming LVL30 pentru Xbox One !
Conceput pentru sesiuni de jocuri lungi, setul cu casca cu fir LVL30 are o constructie confortabila si usoara. Nu este nevoie sa faceti o pauza de la aceasta casca care are un design care face posibila purtarea driverului mono de 30 mm pe urechea dreapta sau stanga.
Apelati comenzile dvs. prin intermediul microfonului flexibil, cu anulare a zgomotului, sau intoarceti-l pentru mutarea intensitatii a microfonului. Cu ajutorul controlului volumului la ureche, puteti efectua ajustari audio rapide fara a pierde o tinta.

Caracteristici:
  • Produs oficial licentiat
  • Compatibil cu: Xbox One,┬áseria XIS si Windows
Casca Gaming Lvl30 Xbox One

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul PDP Casca Gaming Lvl30 Xbox One de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru PDP Casca Gaming Lvl30 Xbox One sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.