PartyDeco Set 5 Baloane LED, Multicolor - 30 cm BL12-3-000

25.00 lei
(1 magazin)
Baloanele multicolore cu led sunt alegerea ideala pentru decorarea atat interioara cat si exterioara a oricarui spatiu. Setul contine 5 baloane de culori verde, galben, albastru, rosu si alb, cu diametru de 30 de cm, prevazute cu cate un led care lumineaza balonul. Ledul poate fi setat sa lumineze intermitent sau permanent. Diametrul unui balon: 30 cm; Material: Latex rezistent; Setul contine 5 bucati; Baloanele pot fi umflate cu heliu sau cu aer. ...

Descriere


PartyDeco Set 5 Baloane LED, Multicolor - 30 cm BL12-3-000

Baloanele multicolore cu led sunt alegerea ideala pentru decorarea atat interioara cat si exterioara a oricarui spatiu. Setul contine 5 baloane de culori verde, galben, albastru, rosu si alb, cu diametru de 30 de cm, prevazute cu cate un led care lumineaza balonul. Ledul poate fi setat sa lumineze intermitent sau permanent. Diametrul unui balon: 30 cm; Material: Latex rezistent; Setul contine 5 bucati; Baloanele pot fi umflate cu heliu sau cu aer.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul PartyDeco Set 5 Baloane LED, Multicolor - 30 cm BL12-3-000 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru PartyDeco Set 5 Baloane LED, Multicolor - 30 cm BL12-3-000 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.