PartyDeco Set 5 Baloane LED, Albe - 30 cm BL12-3-008

24.00 lei
(1 magazin)
Baloanele albe cu led sunt alegerea ideala pentru decorarea atat interioara cat si exterioara a oricarui spatiu. Setul contine 5 baloane albe cu diametru de 30 de cm, prevazute cu cate un led care lumineaza balonul. Ledul poate fi setat sa lumineze intermitent sau permanent. Diametrul unui balon: 30 cm; Material: Latex rezistent; Setul contine 5 bucati; Baloanele pot fi umflate cu heliu sau cu aer. ...

Descriere


PartyDeco Set 5 Baloane LED, Albe - 30 cm BL12-3-008

Baloanele albe cu led sunt alegerea ideala pentru decorarea atat interioara cat si exterioara a oricarui spatiu. Setul contine 5 baloane albe cu diametru de 30 de cm, prevazute cu cate un led care lumineaza balonul. Ledul poate fi setat sa lumineze intermitent sau permanent. Diametrul unui balon: 30 cm; Material: Latex rezistent; Setul contine 5 bucati; Baloanele pot fi umflate cu heliu sau cu aer.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul PartyDeco Set 5 Baloane LED, Albe - 30 cm BL12-3-008 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru PartyDeco Set 5 Baloane LED, Albe - 30 cm BL12-3-008 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.