PartyDeco Balon Folie Cifra 8 Auriu, 35 cm FB10M-8-019

6.00 lei
(1 magazin)
Balonul folie cifra 8 de culoarea aurie reprezinta elementul de nelipsit din cadrul tuturor evenimentelor! Foloseste acest balon individual, sau combina-l cu alte baloane cifra pentru a realiza numerele dorite. Finisajul metalic al balonului ii confera un aspect elegant, perfect in cadrul oricarui eveniment: zile de nastere, absolviri, petreceri de Revelion, botezuri etc. Material: folie rezistenta; Dimensiune: 35 cm; Balonul se poate umfla cu aer sau cu heliu. ...

Descriere


PartyDeco Balon Folie Cifra 8 Auriu, 35 cm FB10M-8-019

Balonul folie cifra 8 de culoarea aurie reprezinta elementul de nelipsit din cadrul tuturor evenimentelor! Foloseste acest balon individual, sau combina-l cu alte baloane cifra pentru a realiza numerele dorite. Finisajul metalic al balonului ii confera un aspect elegant, perfect in cadrul oricarui eveniment: zile de nastere, absolviri, petreceri de Revelion, botezuri etc. Material: folie rezistenta; Dimensiune: 35 cm; Balonul se poate umfla cu aer sau cu heliu.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul PartyDeco Balon Folie Cifra 8 Auriu, 35 cm FB10M-8-019 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru PartyDeco Balon Folie Cifra 8 Auriu, 35 cm FB10M-8-019 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.