Party PARTY-MOBILE8

236,99 lei (1 magazin)
Descriere:Boxa activa de dimensiuni compacte, portabilă, de sine stătătoare, cu woofer iluminat cu LED pe care o puteți configura rapid oriunde doriți. Nu este necesară nicio alimentare cu energie electrică, deoarece bateria internă poate fi încărcată prin portul USB cu un încărcător normal pentru smartphone.- Stand mic care permite asezarea boxei pe podea sau pe o masa, pentru o calitate a sunetului îmbunătățită- Acumulator Li-Ion, 3.7 V/1800 mAh- Te ...

Descriere


Party PARTY-MOBILE8

Descriere:Boxa activa de dimensiuni compacte, portabilă, de sine stătătoare, cu woofer iluminat cu LED pe care o puteți configura rapid oriunde doriți. Nu este necesară nicio alimentare cu energie electrică, deoarece bateria internă poate fi încărcată prin portul USB cu un încărcător normal pentru smartphone.- Stand mic care permite asezarea boxei pe podea sau pe o masa, pentru o calitate a sunetului îmbunătățită- Acumulator Li-Ion, 3.7 V/1800 mAh- Telecomanda- Inaltime maxima suport: 70 cm- Microfon inclus.- Greutate: 2.75 kd- Dimensiuni: 38x25x21 cmDatorită dimensiunilor reduse, se încadrează perfect în camerele pentru adolescenți sau studenți. 
Cod producator: PARTY-MOBILE8

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Party PARTY-MOBILE8 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Party PARTY-MOBILE8 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.