Partner Verificator de bani si documente Detector universal cu calculator

Partner Verificator de bani si documente Detector universal cu calculator
350.00 lei
(1 magazin)
Detector universal cu calculator este un verificator de bani cu afisarea rezultatelor pe un display LCD cu 8 digiti. Datorita lumini UV, cu substanta fluorescenta reactioneaza si pot fi detectate, bancnote, carduri de credite, cecuri bancare si alte documente oficiale cu marcaj fluorescent.   Detectia magnetica este utilizata numai in cazul bancnotelor unde este folosita cerneala/pulbere magnetica. Senzorul magnetic va declansa un semnal acustic care indica preze ...

Descriere - Partner Verificator de bani si documente Detector universal cu calculator


Detector universal cu calculator este un verificator de bani cu afisarea rezultatelor pe un display LCD cu 8 digiti.
Datorita lumini UV, cu substanta fluorescenta reactioneaza si pot fi detectate, bancnote, carduri de credite, cecuri bancare si alte documente oficiale cu marcaj fluorescent.
 
Detectia magnetica este utilizata numai in cazul bancnotelor unde este folosita cerneala/pulbere magnetica. Senzorul magnetic va declansa un semnal acustic care indica prezenta cernelii magnetice si autenticitatea bancnotei, la trecerea bancnotei peste senzor.
 
Cu lumina alba se verifica watermark, fire, tipare, figuri si se observa daca sunt marcaje suspecte.
Prin utilizarea lupei, se poate cerceta bancnota cu un plus de acuratete.
 
Este dotat cu functie de activare sonora a tastaturii interactive.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Partner Verificator de bani si documente Detector universal cu calculator de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Partner Verificator de bani si documente Detector universal cu calculator sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.