Partner Verificator de bani si documente Detector screen 1

890.00 lei
(1 magazin)
Detector Screen 1 este un verificator de bani cu ecran de 4`` si camera infrarosu, fiabil si performant pentru orice valuta. Datorita lumini UV, cu substanta fluorescenta reactioneaza si pot fi detectate, bancnote, carduri de credite, cecuri bancare si alte documente oficiale cu marcaj fluorescent.   Detectia magnetica este utilizata numai in cazul bancnotelor unde este folosita cerneala/pulbere magnetica. Senzorul magnetic va declansa un semnal acustic ...

Descriere - Partner Verificator de bani si documente Detector screen 1


Detector Screen 1 este un verificator de bani cu ecran de 4`` si camera infrarosu, fiabil si performant pentru orice valuta.
Datorita lumini UV, cu substanta fluorescenta reactioneaza si pot fi detectate, bancnote, carduri de credite, cecuri bancare si alte documente oficiale cu marcaj fluorescent.
 
Detectia magnetica este utilizata numai in cazul bancnotelor unde este folosita cerneala/pulbere magnetica. Senzorul magnetic va declansa un semnal acustic care indica prezenta cernelii magnetice si autenticitatea bancnotei, la trecerea bancnotei peste senzor.
 
Cu lumina alba se verifica watermark, fire, tipare, figuri si se observa daca sunt marcaje suspecte.
Camera IR reda imaginea in infrarosu pe ecranul de 4``, unde pot fi recunoscute cu usurinta elementele de siguranta.
 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Partner Verificator de bani si documente Detector screen 1 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Partner Verificator de bani si documente Detector screen 1 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.