Partner Verificator de bani si documente Detector ALL-A

940.00 lei
(1 magazin)
Detector ALL-A este un verificator de bani cu sisteme de detectie, precum IR, MG, UV, watermark digital, detectie fire metalice. Bancnota depistata ca necorespunzatoare este scoasa inapoi.   Afisajul LED inidica valoarea nominala a fiecarei bancnote, calcului sumei, valuta selectata sinumarul bancnotelor verificate. Diagnosticarea automata si afisarea a codurilor de eroare la detectarea bancnotelor suspecte.   Se poate conecta la PC.&n ...

Descriere - Partner Verificator de bani si documente Detector ALL-A


Detector ALL-A este un verificator de bani cu sisteme de detectie, precum IR, MG, UV, watermark digital, detectie fire metalice.
Bancnota depistata ca necorespunzatoare este scoasa inapoi.
 
Afisajul LED inidica valoarea nominala a fiecarei bancnote, calcului sumei, valuta selectata sinumarul bancnotelor verificate.
Diagnosticarea automata si afisarea a codurilor de eroare la detectarea bancnotelor suspecte.
 
Se poate conecta la PC. Viteza de operare este de 0.5 sec/ bucata.
Sensul de deplasare al bancnotelor este selectabil.
 
Se intretine usor.
Modul ``Power sleep`` si oprire automata a alimentarii dupa 5 min de neutilizare.
 
 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Partner Verificator de bani si documente Detector ALL-A de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Partner Verificator de bani si documente Detector ALL-A sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.