Partner Masina de numarat bani Seria 950-UV

Partner Masina de numarat bani Seria 950-UV
3,880.00 lei
(1 magazin)
Seria 950-UV este o masina de numarat care se remarca prin precizie, rapiditate si un raport pret-calitate excelent. Viteza de numarare este de 1750 bancnote/ minut.Masina se poate porni in doua moduri. Primul mod este cel automat, se face automat de catre senzorul optic atunci cand sesizeaza ca au fost puse bancnote in lacasul de numarare. Al doilea mod este manual, se face numai prin apasarea de catre operator a tastei START. Are un software special conceput in 2014 pentru bancnotele ...

Descriere - Partner Masina de numarat bani Seria 950-UV


Seria 950-UV este o masina de numarat care se remarca prin precizie, rapiditate si un raport pret-calitate excelent.

Viteza de numarare este de 1750 bancnote/ minut.
Masina se poate porni in doua moduri. Primul mod este cel automat, se face automat de catre senzorul optic atunci cand sesizeaza ca au fost puse bancnote in lacasul de numarare. Al doilea mod este manual, se face numai prin apasarea de catre operator a tastei START.

Are un software special conceput in 2014 pentru bancnotele de plastic din Romania.
Masina este dotata cu diverse reglaje electronice. Operatorul poate regla electronic masina in functie de gradul de uzura al bancnotelor sau in functie de materialul din care sunt facute bancnotele: plastic sau hartie.
Masina se opreste cand sesizeaza ca in teancul numarat bancnotele sunt de latimi si grosimi diferite.

Daca bancnotele sunt inlantuite, blocate sau rupte, masina afiseaza erorile aparute in procesul de numarare.

Are doua moduri de numarare, numarare continua sau numarare programata. Numararea continua, numara toate bancnotele puse in suport, iar numararea programata, se opreste masina dupa un numar prestabilit. Acest numar se seteaza de la tastatura de catre operator.
Seria 950 UV este echipat cu lampa UV de detectie a falsurilor. Aparatul se va opri si va indica un mesaj de eroare specific.
Consum maxim putere 70 W
Numara Bancnote
Viteza de numarare/ min 1750 bancnote
Capacitate alimentare 300 bancnote
Valuta RON+ valuta

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Partner Masina de numarat bani Seria 950-UV de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Partner Masina de numarat bani Seria 950-UV sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.