Partner Cantar numaratoare VOB 15 kg

Partner Cantar numaratoare VOB 15 kg
1,050.00 lei
(1 magazin)
VOB 15 kg este un cantar cu un design atractiv, o structura rezistenta, facut pentru clientii cu pretentii. Este ideal pentru domeniile cu tranzactii comerciale sau aplicatii industriale. Pentru punerea in folosinta, nu sunt necesare nici un fel de alte formalitati. Este dotat cu afisaj iluminat intens pe fond verde. Are capacitate maxima de cantarire de 15kg cu precizie de 5g. Când greutatea de pe platan se află în afara unor limite prestabilite de operator a ...

Descriere - Partner Cantar numaratoare VOB 15 kg


VOB 15 kg este un cantar cu un design atractiv, o structura rezistenta, facut pentru clientii cu pretentii. Este ideal pentru domeniile cu tranzactii comerciale sau aplicatii industriale. Pentru punerea in folosinta, nu sunt necesare nici un fel de alte formalitati.

Este dotat cu afisaj iluminat intens pe fond verde.

Are capacitate maxima de cantarire de 15kg cu precizie de 5g.

Când greutatea de pe platan se află în afara unor limite prestabilite de operator atunci poate da un semnal sonor-luminos, deoarece are functia de verificare automata a greutatii HI-OK-LO.

Are functii, precum ceea de cantarire, tara, tara automata, aducerea automata la zero si aducerea manuala la zero.

Cantarul se poate alimenta prin alimentator sau adaptor. Are auto-oprire inteligenta pentru protejarea acumulatorului.

Temperatura de operare este de la  -5C pana la 40C.

 

Are verificare metrologica si Certificat de Conformitate Europeana (CE).

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Partner Cantar numaratoare VOB 15 kg de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Partner Cantar numaratoare VOB 15 kg sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.