Paravan pliabil despartitor facut din fibre naturale de bambus

439.00 lei
(1 magazin)
Paravan pliabil despartitor facut din fibre naturale de bambus patru segmenteParavan pliabil despartitor facut din fibre naturale de bambus din colectia de paravane decorative sau despartitoare d einterior Juliana magazin Bucuresti.Asezat in zigzag acest paravan este foarte stabil si poate separa un spatiu mai mare in doua zone distincte. Il poti folosi acasa sau la birou.Paravanele despartitoare sunt utile la salonul de cosmtica si coafor unde pot asigura intimitate si confort. Acelas ...

Descriere


Paravan pliabil despartitor facut din fibre naturale de bambus

Paravan pliabil despartitor facut din fibre naturale de bambus patru segmente
Paravan pliabil despartitor facut din fibre naturale de bambus din colectia de paravane decorative sau despartitoare d einterior Juliana magazin Bucuresti.

Asezat in zigzag acest paravan este foarte stabil si poate separa un spatiu mai mare in doua zone distincte. Il poti folosi acasa sau la birou.

Paravanele despartitoare sunt utile la salonul de cosmtica si coafor unde pot asigura intimitate si confort. Acelasi lucuru poti realiza si la cabinetele medicale, terapie, tatuaj, spa etc.

Pentru a masca o zona, un echipament o intrare sau o iesire, hol etc,

Folositi un paravan decorativ despartitor din fibre naturale de bambus cu inaltimea de 180cm. Latimea acestui paravan este de 180cm

Nota: Stocurile fluctueaza la furnizor si nu pot fi actualizate in timp util!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Paravan pliabil despartitor facut din fibre naturale de bambus de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Paravan pliabil despartitor facut din fibre naturale de bambus sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.