Paravan despartitor fibre impletite de bambus

449.00 lei
(1 magazin)
Paravan despartitor fibre impletite de bambus decoratiuni interioare JulianaParavan despartitor fibre impletite de bambus recomandat pentru interior si spatii acoperite din colectia de decoratiuni interioare Juliana Home Living. Va recomandam sa amplasati un paravan despartitor acolo unde doriti sa impartiti un spatiu mai mare.Puteti crea doua zone diferite amplasand un paravan despartitor mobil. Puteti schimba in mod placut aspectul unei cmaere prin asezarea unui paravan decorativ sau ...

Descriere


Paravan despartitor fibre impletite de bambus

Paravan despartitor fibre impletite de bambus decoratiuni interioare Juliana
Paravan despartitor fibre impletite de bambus recomandat pentru interior si spatii acoperite din colectia de decoratiuni interioare Juliana Home Living. Va recomandam sa amplasati un paravan despartitor acolo unde doriti sa impartiti un spatiu mai mare.

Puteti crea doua zone diferite amplasand un paravan despartitor mobil. Puteti schimba in mod placut aspectul unei cmaere prin asezarea unui paravan decorativ sau unul despartitor.

Acest paravan despartitor din imagine este compus din patru panouri acoperite pe ambele fete de aceeasi textura de fibre naturale de bambus. Modelul creat prin impletirea fibrelor de bambus este identic pe ambele fete ale paravanului.

Paravan pliabil despartitor din fir de bambus, fibre naturale texturate impletitet pentru a realiza un model deosebit. Acest paravan decorativ despartitor deosebit este facut din cadru de lemn acoperit cu o impletitura din fibre naturale de bambus are dimensiunile 180cm latime si 180cm inaltime.

Paravanul despartitor din fibre texturate de bambus se pliaza complet si este usor de depozitat. Cand este inchis complet isi pastreaza dimensiunile 50x10x180cm. Nu va ocupa mult spatiu si il poti folosi oricand. Amplasarea unui paravan decorativ sau a unuia despartitor dureaza cateva secunde.

Folositi un paravan decorativ sau unul despartitor pentru a separa o camera sau o zona mai mare!

Nota: Stocurile fluctueaza la furnizor si nu pot fi actualizate in timp util!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Paravan despartitor fibre impletite de bambus de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Paravan despartitor fibre impletite de bambus sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.