Paradox Clepsidra Berlin

79.00 lei (1 magazin)
Clepsidra Paradox Berlin originala - PARADOX the original LIQUID Dimensiuni: 6 x 3 x 7.5 cm (LxWxH - dimensiuni aproximative) Handmade - Made in Germany Nici mai mult, nici mai putin, Paradox si-a propus sa se extinda in toata lumea, in fiecare tara, fiecare oras. Este un concept ambitios cu mari obiective de marketing, menit sa pastreze vii amintirile, si sa-ti trezeasca dorul de a darui astfel de cadouri frumoase, utile, originale. Lumea devine mai mica, Paradox i ...

Descriere


Paradox Clepsidra Berlin

Clepsidra Paradox Berlin originala - PARADOX the original LIQUID


Dimensiuni: 6 x 3 x 7.5 cm (LxWxH - dimensiuni aproximative)


Handmade - Made in Germany



Nici mai mult, nici mai putin, Paradox si-a propus sa se extinda in toata lumea, in fiecare tara, fiecare oras.


Este un concept ambitios cu mari obiective de marketing, menit sa pastreze vii amintirile, si sa-ti trezeasca dorul de a darui astfel de cadouri frumoase, utile, originale.


Lumea devine mai mica, Paradox in jurul lumii devine tot mai mare.


Cele mai faimoase orase din lume impreuna cu simbolurile specifice fiecarei zone, de pe mai multe continente iti sunt prezentate sub forma de clepsidra. Atentie! Noile clepsidre Paradox in jurul lumii, te fac sa-ti doresti sa calatoresti mai des, sa incerci noi experiente, noi destinatii.


Stiati ca....Berlin - Capitala Germaniei este supranumit si orasul tuturor posibilitatilor? Daca ajungi prin Berlin, viziteaza si: Poarta Brandenburg, Cladirea Parlamentului (Reichstag), Insula celor 5 muzee, Catedrala din Berlin, Palatul Charlottenburg, Memorialul Holocaustului, Turnul Televiziunii Germane - cea mai inalta cladire,si Gradinile lumii (Gärten der Welt ).


Clepsidra Paradox Berlin iti ofera un timp de scurgere a nisipului intre 3 si 4 minute, pentru monitorizarea activitatilor tale zilnice.


Clepsidra Paradox Berlin este un cadou minunat care se adreseaza tuturor iubitorilor de calatorii, un cadou care-si va gasi cu usurinta un loc de cinste in vitrina oricui.


Acesta este PARADOX-UL!


Nisipul curge de jos in sus - si asta face cumva ca timpul sa fie parca diferit.


Din pacate in realitate timpul nu se scurge in sens invers, si tocmai aici apare Paradox-ul.


Clepsidra Paradox Berlin este de calitate superioara fiind realizata manual in Germania.


Clepsidra Paradox Berlin reprezinta o excelenta idee de cadou.


Fiecare clepsidra Paradox este umpluta si sigilata cu mana. Lichidul folosit in interiorul clepsidrei este realizat din materiale si ingrediente naturale care nu sunt toxice. Pentru colorare, culoarea de baza este instruita special pentru a veghea in mod constant cu privirea la mixarea nuantelor din interior. Aceasta este singura modalitate prin care se pot obtine efecte de culori extraordinare. Pana si suportul clepsidrei este realizat din material plastic de calitate ridicata pentru ca sa nu existe imperfectiuni si pentru ca culorile din interior sa se vada perfect. Durata de functionare a clepsidrei este aproximativa deoarece vascozitatea lichidului din interior depinde de temperatura ambientala.


Paradox - a somewhat different kind of time measurement!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Paradox Clepsidra Berlin de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Paradox Clepsidra Berlin sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.