Paradisul Verde Paste de Grau Spelta Integral cu Busuioc Spirale Eco 250gr

Paradisul Verde Paste de Grau Spelta Integral cu Busuioc Spirale Eco 250gr
imagine exemplificativa

Evolutie pret
169.95 LEI
1 magazin

Lista de preturi

Pret produs
Magazin

Descriere - Paradisul Verde Paste de Grau Spelta Integral cu Busuioc Spirale Eco 250gr


Descriere

Paste de grau spelta integral cu busuioc spirale – Paradisul Verde.

Graul spelta (Triticum aestivum ssp. spelta) este o specie hexaploida de grau cultivata inca din epoca bronzului, mai ales de catre popoarele germanice. Se pare ca a rezultat initial prin hibridare dintr-o specie tetraploida cultivata de grau, precum graul emmer si o specie salbatica diploida cunoscuta sub numele de iarba-caprei (Aegilops tauschii), dar unele soiuri tarzii din Europa, aparute acum 8000 de ani, pot fi rezultatul unei a doua hibridizari dintre graul emmer si o varianta a graului spelta pentru paine. Are bobul sticlos ce ramane „imbracat“ in palee dupa treierat, cu un continut foarte bogat in gluten si rezistent la ger si boli. Faina obtinuta din graul spelta este de foarte buna calitate pentru brutarii, nefiind necesara adaugarea de substante ameliorante, desi prin macinare se pierd in parte din substantele proteice.

Graul spelta are un gust deosebit si, comparativ cu graul comun are un continut mai ridicat de substante nutritive (aminoacizi, minerale, acizi grasi nesaturati) si L-Tryptophan (precursorul hormonului de buna-dispozitie), contine Thiocyanat (cu efect vitalizant, de stimulare a imunitatii si antiinflamator) si preia mai putine metale grele din mediul inconjurator.

Continut: grau spelta*, busuioc macinat*, apa. *cultivat in conditiile agriculturi ecologice.

Review-uri
Scrie un comentariu
In acest moment nu exista nici un comentariu..

Produse asemanatoare

Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Paradisul Verde Paste de Grau Spelta Integral cu Busuioc Spirale Eco 250gr de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Mai multe specificatii si imagine detaliata pentru Paradisul Verde Paste de Grau Spelta Integral cu Busuioc Spirale Eco 250gr puteti gasi in pagina Detalii produs. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Paradisul Verde Paste de Grau Spelta Integral cu Busuioc Spirale Eco 250gr sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.

1024.css [0px to 1024px]