PANTENE Sampon Oil Therapy 250ml

Descriere PANTENE PRO-V ADVANCED FORMULA: Combina stiinta din spatele Pro-V cu ulei nutritiv si Cassia, un ingredient natural, pentru a repara suprafata degradata a firului de par de la radacina pana la varf fara a-l ingreuna precum uleiurile naturale. Par vizibil sanatos in 14 zile. Pana la 45% ingrediente pe baza de plante. Sistem* pentru repararea parului degradat fara a-l ingreuna. *combinatie de sampon si balsam. Combina stiinta din spatele Pro-V cu ulei nutritiv si Cass ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


PANTENE Sampon Oil Therapy 250ml

Descriere


PANTENE PRO-V ADVANCED FORMULA: Combina stiinta din spatele Pro-V cu ulei nutritiv si Cassia, un ingredient natural, pentru a repara suprafata degradata a firului de par de la radacina pana la varf fara a-l ingreuna precum uleiurile naturale.
Par vizibil sanatos in 14 zile.
Pana la 45% ingrediente pe baza de plante.
Sistem* pentru repararea parului degradat fara a-l ingreuna. *combinatie de sampon si balsam.
Combina stiinta din spatele Pro-V cu ulei nutritiv si Cassia, un ingredient natural, pentru a repara suprafata degradata a firului de par.
Nivelul continutului de vitamine este atestat de Swiss Vitamin Institute.
Ingrediente: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Sodium Xylenesulfonate, Cocamide MEA, Sodium Citrate, Citric Acid, Parfum, Dimethiconol, Cassia Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Benzoate, TEA-Dodecylbenzenesulfonate, Glycerin, Disodium EDTA, Laureth-23, Dodecylbenzene Sulfonic Acid, Benzyl Salicylate, Panthenol, Panthenyl Ethyl Ether, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Magnesium Nitrate, Argania Spinosa Kernel Oil, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone
Instructiuni: Samponati, clatiti.

Specificatii tehnice
Specificatii:
Tip produs: Sampon
Cantitate: 250 ml

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul PANTENE Sampon Oil Therapy 250ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru PANTENE Sampon Oil Therapy 250ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.