Pandora GF-1516 Pompa stropit

Descriere GF-1516 Pompa stropit 12L cu acumulator PANDORA Pompa (Vermorel) cu acumulator cu capacitatea de 12 litri Pandora pentru stropit pomii si gradina.Pompa de stropit a fost conceputa pentru a pulveriza o serie de solutii chimice pe baza de apa pentru gazon si gradina, cum ar fi insecticidele, fungicidele, erbicidele si ingrasamintele.Acest produs este destinat exclusiv uzului casnic!Utilizarea ei in spatii publice, parcuri sau pe stadioane, in agricultura sau silvicultura es ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Pandora GF-1516 Pompa stropit

Descriere

GF-1516 Pompa stropit 12L cu acumulator PANDORA

Pompa (Vermorel) cu acumulator cu capacitatea de 12 litri Pandora pentru stropit pomii si gradina.
Pompa de stropit a fost conceputa pentru a pulveriza o serie de solutii chimice pe baza de apa pentru gazon si gradina, cum ar fi insecticidele, fungicidele, erbicidele si ingrasamintele.

Acest produs este destinat exclusiv uzului casnic!
Utilizarea ei in spatii publice, parcuri sau pe stadioane, in agricultura sau silvicultura este interzisa.
Nu utilizati niciodata fluide cu o temperatura mai mare de 40°C

Pompa de stropit PANDORA este destinata aplicarii de insecticide lichide, fara solvent, de erbicide, ingrasamant, curatitor pentru ferestre, ceara auto si de conservanti in gradina particulara si in cea de hobby.

Pompa este ideala pentru cei care nu au culturi pe suprafete foarte mari si care doresc inlocuirea atomizorului cu un utilaj mult mai usor si mai silentios.

 

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Pandora GF-1516 Pompa stropit de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Pandora GF-1516 Pompa stropit sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.