Panasonic SC-AKX660E-K

1 799.00 lei (1 magazin)
Produce un sunet puternic Woofer mare de 20 cm Wooferul de 20 cm cu membrana ondulata produce bas puternic pentru muzica de dans si alte stiluri muzicale. De asemenea, a fot adaugata membrana in vederea eliminarii distorsiunilor, pentru o claristate si mai mare. Bucurati-va de muzica preferata cu cel mai bun sunet Egalizator presetat local Cu mare versalitate a egalizatorului presetat local puteti optimiza redarea diferitelor genuri muzicale, de exemplu r ...

Descriere


Panasonic SC-AKX660E-K

Produce un sunet puternic

Woofer mare de 20 cm

Wooferul de 20 cm cu membrana ondulata produce bas puternic pentru muzica de dans si alte stiluri muzicale. De asemenea, a fot adaugata membrana in vederea eliminarii distorsiunilor, pentru o claristate si mai mare.


Bucurati-va de muzica preferata cu cel mai bun sunet

Egalizator presetat local

Cu mare versalitate a egalizatorului presetat local puteti optimiza redarea diferitelor genuri muzicale, de exemplu rock, pop. De asemenea, modul Fotbal sporeste placerea vizionarii TV. Puteti selecta sunetul perfect pentru orice continut audio preferat.


Bucurati-va de colectia de muzica

Functie DJ Juckebox

Pe langa memoria interna (4GB) cu capacitate de stocare pentru 1 000 de melodii, functia DJ Jukebox reda melodii din memoria interna sau de pe un dispozitiv USB cu modul Mix Play (Redare combinata). Prin aplicatia Panasonic MAX Juke, puteti solicita melodii intr-o lista de redare partajata cu mai multi prieteni.


LED-urile colorate stimuleaza atmosfera de petrecere

Iluminare multicolora

Super wooferul dinamic si unitatea principala de mare capacitate ilumineaza multicolor, sincronizat cu muzica, ajutand sunetul puternic sa creeze o atmosfera de club in incapere.


Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Panasonic SC-AKX660E-K de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Panasonic SC-AKX660E-K sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.