Panasonic Lumix DC-S1 body

de la 9 699.00 lei
(2 magazine)
Panasonic Lumix S1 este cel mai nou aparat mirrorless din seria Lumix lansat de Panasonic in format full frame si prima camera din lume ce filmeaza 4K la 60p 50p. Senzor CMOS de 24,2 MP: Sensibilitate si calitate a imaginii la nivel maxim Indiferent daca fotografiati sau inregistrati materiale video, camera foto Lumix DC-S1 va ofera imagini de o calitate uimitoare, fara compromisuri. Prin asigurarea unui nivel suficient de condensare a luminii per pixel, senzorul CMOS de 24,2 m ...

Descriere


Panasonic Lumix DC-S1 body

Panasonic Lumix S1 este cel mai nou aparat mirrorless din seria Lumix lansat de Panasonic in format full frame si prima camera din lume ce filmeaza 4K la 60p 50p. Senzor CMOS de 24,2 MP: Sensibilitate si calitate a imaginii la nivel maxim Indiferent daca fotografiati sau inregistrati materiale video, camera foto Lumix DC-S1 va ofera imagini de o calitate uimitoare, fara compromisuri. Prin asigurarea unui nivel suficient de condensare a luminii per pixel, senzorul CMOS de 24,2 megapixeli ofera un interval dinamic ridicat si o expresie exacta si naturala, chiar si la setari de sensibilitate ISO ridicata. Folosind puterea procesorului Venus Engine, aparatul foto ofera sensibilitatea la un nivel maxim impresionant de ISO 51200. Profesionistii din domeniul fotografiei si al videografiei vor aprecia cu siguranta aceasta combinatie dintre performanta cu sensibilitatea extrem de ridicata si calitatea foarte buna a imaginii. Frumusetea procesorului Venus Engine Combinatia dintre un senzor CMOS si superbul procesor Venus Engine reproduce detalii extraordinare ale culorilor si o expresie cu textura naturala. Generarea de luminanta cu mai multi pixeli si procesarea inteligenta a detaliilor redau luminozitate si contrast intense. Controlul tridimensional al culorilor asigura culori bogate, de la nuante intunecate la cele luminoase, iar functia de reducere a zgomotului in mai multe procese, de inalta precizie face ca imaginile dvs. sa prinda viata chiar si la setari de sensibilitate ISO cu nivel ridicat. Inregistrare video cursiva la rezolutie 4K 60p 50p In combinatie, tehnologia 4k, noul senzor CMOS si noul procesor Venus Engine de la Panasonic permit inregistrarea video la rezolutie 4k 60p 50p spectaculoasa (QFHD 4K: 3840 x 2160 MP4) in format tip cadru intreg (full frame). Gratie acestor tehnologii avansate, chiar si scenele in miscare rapida sunt inregistrate cursiv si natural. In plus, aparatul foto Lumix S1 este conceput pentru disiparea exceptionala a caldurii, ceea ce-i permite sa ofere inregistrare atat la rezolutie 4k 30p 25p 24p cat si la inalta definitie FHD , fara limita de timp (durata maxima de inregistrare este de 29 de minute si 59 secunde la rezolutie 4k). Capacitatea de inregistrare pe durata extinsa face ca aceasta camera foto sa fie o optiune ideala pentru o gama larga de utilizari profesionale, cum ar fi documentarele realizate in plan-secventa, observarea la punct fix a animalelor salbatice si multe altele. Vizor cu afisare in timp real, la rezolutie de 5.760.000 de puncte Cu cea mai ridicata rezolutie din lume, de 5760000 de puncte, vizorul cu afisare in timp real este cel mai mare din clasa sa. Claritatea si precizia excelente va fac sa credeti ca priviti subiectul cu proprii dvs. ochi si va ajuta sa va concentrati in timpul fotografierii.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Panasonic Lumix DC-S1 body de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Panasonic Lumix DC-S1 body sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.