Panasonic KX-TU456EXCE (Albastru)

de la 349,00 lei (5 magazine)
  Apel prioritar cu conversație tip maini libere   Trimite mesaje SMS și efectueaza apeluri telefonice catre maximum cinci numere preinregistrate. Conversația prin difuzor este activata automat.       Taste de dimensiuni mari și formare numar cu semnal sonor. Tastele de dimensiuni mari sunt ușor de apasat și de vazut. Iar funcția de formare a numarului cu semnal sonor confirma vocal tasta de apelare care este apasata. Astfel ca ...

Descriere


Panasonic KX-TU456EXCE (Albastru)

 

Apel prioritar cu conversație tip maini libere
 
Trimite mesaje SMS și efectueaza apeluri telefonice catre maximum cinci numere preinregistrate. Conversația prin difuzor este activata automat.
 
 
 
Taste de dimensiuni mari și formare numar cu semnal sonor.
Tastele de dimensiuni mari sunt ușor de apasat și de vazut. Iar funcția de formare a numarului cu semnal sonor confirma vocal tasta de apelare care este apasata. Astfel ca utilizatorul poate fi sigur ca numarul este corect.
 
 
 
Afișaj de 2,4 inchi, ușor lizibil.
Afișajul de dimensiuni mari este ușor lizibil grație contrastului ridicat. Vizualizarea meniului, ora și informațiile apelantului sunt afișate in mod clar.
 
 
 
Rezistent la șocuri
Caracteristica de rezistența protejeaza telefonul impotriva deteriorarii atunci cand este introdus in buzunar sau in geanta sau chiar daca este scapat pe jos. Dispozitivul rezistent la șocuri poate face fața fara probleme caderilor de la o inalțime de pana la 1,5 m.* Rezistența telefonului este evaluata in conformitate cu definițiile din standardul de testare a echipamentelor MIL-STD-810G.516.7, utilizat de catre Departamentul Apararii din SUA.
* Poate sa difere in funcție de situație.
 
 
 
Sistem de sunet personalizat (egalizator) și amplificare a vocii
Volumul sonor al fiecarei benzi de frecvența poate fi reglat. Utilizatorii pot selecta dintre trei tipuri diferite de sunete. Aceasta va permite sa reglați sunetul vocii interlocutorului pentru o ascultare ușoara. De asemenea, poate asigura un volum mai ridicat al sunetului decat volumul maxim al unui telefon mobil obișnuit. Aceste caracteristici ajuta persoanele varstnice cu probleme auditive sa auda mai bine.
 
 
 
Compatibil cu aparatele auditive
Utilizatorii se bucura de conversații clare, fara griji cu privire la zgomot, chiar și atunci cand poarta un aparat auditiv. Telefonul are o clasificare echivalenta cu clasificarea M3/T4 a metodei de testare ANSI C63.19.
 
 
 
Autonomie mare in regim de așteptare
Dupa ce este incarcat complet, telefonul poate fi lasat neutilizat aproximativ 25 de zile (pana la 600 de ore)*.
* Performanțele efective ale bateriei depind de utilizare și de mediul ambiant.
 
 

KX-TU456EXCE

Detalii tehnice
Display Tip TFT LCD
Caracteristici Caller ID Da
Vibratii Da
Agenda 254 numere
Speaker Da
Alarma Da
Radio FM Da
Buton SOS Da
Caracteristici fizice Culoare Albastru

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Panasonic KX-TU456EXCE (Albastru) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Panasonic KX-TU456EXCE (Albastru) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.