Panasonic Irigator bucal EW1611

de la 315.00 lei
(13 magazine)
  Irigatorul oral Panasonic EW1611 este un produs de curatare avansat, care acționeaza prin intermediul unei pompe puternice ce genereaza o presiune ridicata a apei, care are ca efect eliminarea resturilor alimentare din pungile parodontale. Folosind tehnologia cu ultrasunete pentru a amplifica puterea de curatare, noul irigator oral indeparteaza mai multe resturi alimentare dintre dinti si spatiile interdentare, chiar si cu acelasi nivel de presiune a apei ca in cazul modelelor an ...

Descriere


Panasonic Irigator bucal EW1611

 

Irigatorul oral Panasonic EW1611 este un produs de curatare avansat, care acționeaza prin intermediul unei pompe puternice ce genereaza o presiune ridicata a apei, care are ca efect eliminarea resturilor alimentare din pungile parodontale. Folosind tehnologia cu ultrasunete pentru a amplifica puterea de curatare, noul irigator oral indeparteaza mai multe resturi alimentare dintre dinti si spatiile interdentare, chiar si cu acelasi nivel de presiune a apei ca in cazul modelelor anterioare.
 
Destinat folosirii la domiciliu, irigatorul oral EW1611 este un produs extraordinar, cu noi caracteristici impresionante. Dintre ele, menționam manerul magnetic ergonomic, care se ataseaza ușor la rezervorul de apa pentru depozitare igienica si duza cu ultrasunete, concept nou, care crește fluxul de apa sub presiune pentru a genera forța necesara experimentarii unei curațari eficiente. EW1611 vine, de asemenea, echipat cu un rezervor de apa de mare capacitate, de 600 ml, ușor de spalat in mașina de spalat vase si cu un panou de control cu 10 funcții pentru a regla usor presiunea apei in functie de preferintele individuale.

EW1611W503
Detalii tehnice
Caracteristici generalePentruAdulti
TipDus bucal

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Panasonic Irigator bucal EW1611 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Panasonic Irigator bucal EW1611 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.