Panasonic EW1411H845 + Pasta de dinti Dentissimo Pro-Whitening

Panasonic EW1411H845  + Pasta de dinti Dentissimo Pro-Whitening
imagine exemplificativa

Evolutie pret
0.00 LEI
0 magazine

Lista de preturi

Pret produs
Magazin

Descriere - Panasonic EW1411H845 + Pasta de dinti Dentissimo Pro-Whitening


EW1411 - irigator oral
  • Curatare interdentara
  • Mod JET puternic cu o presiune maxima de aprox. 590 kPa
  • Curatare a pungilor parodontale
  • Mod AIR IN (INTRARE AER) cu bule fine de aer
  • Jet de apa selectabil cu 4 moduri : Mod JET (JET)/INTERDENTAL (INTERDENTAL)/AIR IN (REGULAR) (INTRARE AER (OBISNUITA))/AIR IN (SOFT) (INTRARE AER (MODERATA))
Irigatorul Panasonic forteaza eliminarea resturilor de alimente ramase intre dinti cu ajutorul unui jet de apa si elimina prin spalare tartrul care se gaseste in pungile parodontale.

Jetul de apa cu intrare de aer poate fi utilizat si pentru o stimulare reconfortanta a gingiilor.


Un irigator contribuie la sanatatea gingiilor dupa o utilizare timp de doua saptamani*.
* In conformitate cu un studiu clinic efectuat de catre Departamentul de parodontologie, Universitatea de Stomatologie din Japonia.


Tehnologia de pompare a apei, sistem original Panasonic, genereaza un jet puternic de apa cu o presiune de aprox. 590 kPa. Irigarea curata eficient locurile in care periutele nu pot ajunge, cum ar fi intre dinti si in jurul puntilor, al aparatelor si al coroanelor dentare. Un jet puternic de apa elimina resturile de alimente din gura dvs.

Modul INTERDENTAL reduce la minimum cantitatea de apa risipita atunci cand duza este deplasata


In modul INTERDENTAL, fluxul de apa este intermitent, astfel ca risipa de apa din rezervor este minima atunci cand deplasati duza. Comparativ cu modul JET, acesta asigura o curatare eficienta utilizand aproximativ 1/4 din cantitatea de apa.


Durata de curatare este de aprox. 4 ori mai lunga decat in cazul unui model conventional*. * Comparativ cu modelul EW1211


Elimina prin spalare bacteriile ascunse in pungile parodontale, care cauzeaza parodontoza, cu un flux de apa puternic, dar bland.


Selectati modul AIR IN (INTRARE AER) pentru a directiona direct spre pungile parodontale un flux de apa bland care contine bule fine de aer.


Modul AIR IN (INTRARE AER) are doua setari de putere: MODERAT si SOFT.Tehnologia de control al fluxului de apa amesteca bule fine de aer cu apa pentru a genera un jet moderat cu o presiune de aprox. 390 kPa.


Si setarea AIR IN (SOFT) asigura un jet fin de apa cu o presiune de aprox. 200 kPa.


Utilizarea unui irigator oral Panasonic permite eliminarea a de aproximativ patru ori mai mult tartru*¹ din pungile parodontale decat prin simpla gargara.


*¹ Tartru care se gaseste in pungi parodontale *² Dinti periati inainte de testare


Utilizati modul AIR IN (SOFT) pentru ingrijirea gingiilor. Fluxul de apa care contine bule fine de aer stimuleaza reconfortant zonele cu probleme din gingii.Review-uri
Scrie un comentariu
In acest moment nu exista nici un comentariu..

Alti utilizatori au mai cautat

Produse asemanatoare

Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Panasonic EW1411H845 + Pasta de dinti Dentissimo Pro-Whitening de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Mai multe specificatii si imagine detaliata pentru Panasonic EW1411H845 + Pasta de dinti Dentissimo Pro-Whitening puteti gasi in pagina Detalii produs. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Panasonic EW1411H845 + Pasta de dinti Dentissimo Pro-Whitening sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.

1024.css [0px to 1024px]