Panasonic ER-HGP82K803

1 799.00 lei
(1 magazin)
Descriere Masina de tuns profesionala, ER-HGP82K803 Panasonic de la Panasonic   Mașină de tuns pentru bărbați ER-HGP82 Rapidă, precisă, flexibilă: satisface cerințele profesioniștilor Noul aparat de tuns Panasonic are lame cu formă unică, ce asigură performanțe remarcabile de tundere pentru a satisface cerințele stricte ale profesioniștilor. Pentru tundere precisă și uniformă. Motorul liniar asigură putere suficientă pentru tun ...

Descriere


Panasonic ER-HGP82K803

Descriere Masina de tuns profesionala, ER-HGP82K803 Panasonic de la Panasonic
 
Mașină de tuns pentru bărbați ER-HGP82
Rapidă, precisă, flexibilă: satisface cerințele profesioniștilor
Noul aparat de tuns Panasonic are lame cu formă unică, ce asigură performanțe remarcabile de tundere pentru a satisface cerințele stricte ale profesioniștilor.
Pentru tundere precisă și uniformă.
Motorul liniar asigură putere suficientă pentru tuns de fiecare dată, indiferent de nivelul rămas de încărcare sau de desimea părului.
 
Funcția de control constant menține automat viteza de mișcare a lamei, pentru rezultate precise de tundere.
 
Lama îngustată în formă de X, versiunea 2.0 prinde firele de păr și le taie fără a le da drumul.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Panasonic ER-HGP82K803 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Panasonic ER-HGP82K803 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.