Palmonix AG338C-71

Set huse scaune auto Lada 110 din piele ECO, fata si spate, ortopedice, culoare negru Un set extrem de versatil de huse auto din piele ecologica! protejeaza perfect tapiteria originala impotriva murdariei si uzurii. Husele ofera confort ridicat si mentin scaunele curate si in bune conditii pentru o lunga perioada de timp. Fabricat din piele ecologica, da stil si eleganta masinilor cu tapiterie obisnuita. Ortopedice - cu suporturi anatomice incorporate pentru partea inferioara si la ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Palmonix AG338C-71

Set huse scaune auto Lada 110 din piele ECO, fata si spate, ortopedice, culoare negru

Un set extrem de versatil de huse auto din piele ecologica! protejeaza perfect tapiteria originala impotriva murdariei si uzurii.
Husele ofera confort ridicat si mentin scaunele curate si in bune conditii pentru o lunga perioada de timp. Fabricat din piele ecologica, da stil si eleganta masinilor cu tapiterie obisnuita.

Ortopedice - cu suporturi anatomice incorporate pentru partea inferioara si laturile spatelui - coloana vertebrala nu se va obosi in timpul unei calatorii lungi cu masina!

Material: piele ecologica (dedesubt este un strat de burete, datorita caruia husele nu aluneca pe scaune)
Culoare: negru, mat (rezistent la lumina si murdarie)
Ambalare: geanta .

ATENČšIE: Gaurile pentru fixare trebuie realizate in timpul asamblarii.

Setul contine:
- huse pentru scaunele din fata
- husa scaun spate
- huse pentru tetiere
- Banda dublu 3M pentru montare

Producator:PalmonixCod:APT19-AG338C-71

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Palmonix AG338C-71 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Palmonix AG338C-71 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.