Palmolive Gel de dus copii Kids 750ml

Palmolive Gel de dus copii Kids 750ml
0.00 lei
(0 magazine)
Gel de dus Palmolive Kids 750ml PALMOLIVE NATURALS ALMOND AND MOISTURISING MILK FOR KIDS Migdale și Lapte BENEFICII: Îmbogățit cu extracte naturale - Îngrijire delicată pentru copii. PARFUM: Îngrijire clasică. Migdale: Floarea de migdal crește și înflorește în regiunea Mediteraneană. Nimeni nu poate rezista parfumului ei puternic și dulce, iar proprietățile ei antioxidante sunt bine cunoscute. Lapte: Laptele a făcut parte din dieta umană înc ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere - Palmolive Gel de dus copii Kids 750ml


Gel de dus Palmolive Kids 750ml

PALMOLIVE NATURALS ALMOND AND MOISTURISING MILK FOR KIDS

Migdale și Lapte

BENEFICII: Îmbogățit cu extracte naturale - Îngrijire delicată pentru copii.

PARFUM: Îngrijire clasică.

  • Migdale: Floarea de migdal crește și înflorește în regiunea Mediteraneană. Nimeni nu poate rezista parfumului ei puternic și dulce, iar proprietățile ei antioxidante sunt bine cunoscute.
  • Lapte: Laptele a făcut parte din dieta umană încă de când oamenii au domesticit pentru prima dată vitele sălbatice în Orientul Mijlociu, cu 9 sau 10000 mii de ani în urmă. Primele relatări scrise din lume, găsite în India, datând de aproape 6000 de ani în urmă, menționează laptele ca un aliment esențial.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Palmolive Gel de dus copii Kids 750ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Palmolive Gel de dus copii Kids 750ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.