Paco Rabanne Lady Million - EDP 80 ml + loțiune de corp 100 ml

336.00 lei
(1 magazin)
Lady Million este un parfum de flori de citrice pentru femei din Paco Rabanne . Mirosul este ascuns într-o sticlă în formă de diamant auriu. Este conceput pentru o femeie dominantă cu un caracter de foc, care emite incredibilă senzualitate. Atinge-te cu această bijuterie și lasă-ți mirosul de lux.Piața a fost lansată în 2010. ...

Descriere


Paco Rabanne Lady Million - EDP 80 ml + loțiune de corp 100 ml

Lady Million este un parfum de flori de citrice pentru femei din Paco Rabanne . Mirosul este ascuns într-o sticlă în formă de diamant auriu. Este conceput pentru o femeie dominantă cu un caracter de foc, care emite incredibilă senzualitate. Atinge-te cu această bijuterie și lasă-ți mirosul de lux.Piața a fost lansată în 2010.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Paco Rabanne Lady Million - EDP 80 ml + loțiune de corp 100 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Paco Rabanne Lady Million - EDP 80 ml + loțiune de corp 100 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.