Pacifica Parfum roll-on French Lilac - fresh 10ml

Pacifica este recunoscut ca fiind unul dintre brand-urile cele mai inovatoare si longevive de cosmetice bio de pe piata. Standardele care se impun in crearea de produse Pacifica au la baza misiunea de a crea produse competitive, cu rezultate ireprosabile, fara compromisuri. In laboratoarele Pacifica, intreaga gama de produse cosmetice bio este realizata folosind ingrediente de cea mai sigura calitate, atent selectionate si comercializate in ambalaje reciclabile pentru a proteja me ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Pacifica Parfum roll-on French Lilac - fresh 10ml

Pacifica este recunoscut ca fiind unul dintre brand-urile cele mai inovatoare si longevive de cosmetice bio de pe piata.

Standardele care se impun in crearea de produse Pacifica au la baza misiunea de a crea produse competitive, cu rezultate ireprosabile, fara compromisuri.

In laboratoarele Pacifica, intreaga gama de produse cosmetice bio este realizata folosind ingrediente de cea mai sigura calitate, atent selectionate si comercializate in ambalaje reciclabile pentru a proteja mediul inconjurator.

Bioportal recomanda un parfum roll-on bio French Lilac

cu o mireasma fresh si revigoranta cu arome de frunze de magnolie, liliac, ylang ylang, zambile si note subtile de nectarine.

Parfum roll-on French Lilac are o nota proaspata de primavara care se potriveste cu orice tinuta.

5 motive pentru a folosi parfum roll on bio French Lilac Pacifica:

1 Este un produs 100% vegan fara gluten.

2 Are o formula creata din alcool natural extras din cereale.

3 Nu are in componenta ftalati, nitro-mosc, benzen, parabeni, uleiuri minerale sau propylene glycol.

4 Fara organisme modificate genetic sau substante care ar putea crea reactii alergice.

5 NU este teste pe animale

Parfumul roll-on French Lilac care cantitate de 10 ml si este ideal de tinut in geanta pentru a fi folosit ori de cate ori este nevoie. Datorita dispozitivului de aplicare este foarte usor de folosit direct pe zonele de piele dorite.

Semnatura Pacifica reprezinta un amestec de uleiuri esentiale, naturale si alcool pur obtinut din cereale.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Pacifica Parfum roll-on French Lilac - fresh 10ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Pacifica Parfum roll-on French Lilac - fresh 10ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.