Oventrop Ventil de echilibrare Hycocon VTZ 3/4 inch DN20

152.00 lei (1 magazin)
Model cu scaun drept, cu presetări fine infinite, protejate și controlabile permanent. Presetările sunt vizibile în funcție de poziția rozetei manuale. Corpul și capul ventilului din alamă, celelalte componente aflate în contact cu agentul termic din alamă rezistentă la dezincare sau din oțel inoxidabil. Garnitura tijei nu necesită mentenanță datorită inelului dublu de siguranță. Toate elementele funcționale se află pe partea cu rozeta manuală. Adecvat pentru monta ...

Descriere


Oventrop Ventil de echilibrare Hycocon VTZ 3/4 inch DN20

Model cu scaun drept, cu presetări fine infinite, protejate și controlabile permanent. Presetările sunt vizibile în funcție de poziția rozetei manuale. Corpul și capul ventilului din alamă, celelalte componente aflate în contact cu agentul termic din alamă rezistentă la dezincare sau din oțel inoxidabil. Garnitura tijei nu necesită mentenanță datorită inelului dublu de siguranță. Toate elementele funcționale se află pe partea cu rozeta manuală. Adecvat pentru montarea termostatelor (de ex., „Uni XH“), a actuatoarelor (de ex., a actuatoarelor cu electromotor „Uni EIB/LON“) sau a unui cap de regulator de presiune diferențială (racord M 30 x 1,5), fără a fi necesară golirea instalației (DN 15, DN 20 și DN 25 convertibile cu ajutorul uneltei Demo-Bloc). Cu două porturi de măsurare și ventile de golire integrate cu tehnică de măsurare „eco“. Izolația pentru temperaturi de până la 110 °C inclusă la livrare (ca ambalaj), opțional, este disponibilă separat, ca accesoriu, izolație pentru temperaturi de până la 120 °C. Pentru instalațiile de răcire, pot fi utilizate învelișuri termoizolante suplimentare din polistiren.Cu filet interior pe ambele părți, conform EN 10226.Montaj pe conducta de tur sau de retur.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Oventrop Ventil de echilibrare Hycocon VTZ 3/4 inch DN20 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Oventrop Ventil de echilibrare Hycocon VTZ 3/4 inch DN20 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.