Ostrovit Ostrovit WPC 80 EU Standard 2.3 kg White Chocolate

160.00 lei (1 magazin)
Ostrovit Standard WPC80 este o sursa de proteine din zer de inalta calitate (WPC 80), indulcita cu sucraloza si stevie sau indulcitori naturali. Suplimentul dietetic este recomandat mai ales persoanelor care cauta o dezvoltare rapida a masei musculare si a fortei. Proteina din zer concentreaza aminograma bogata in WPC si doar fractiunile de proteine din zer, astfel incat are un efect ideal asupra cresterii masei musculare. Datorita compozitiei excelente de aminoacizi enzogennici (incl ...

Descriere


Ostrovit Ostrovit WPC 80 EU Standard 2.3 kg White Chocolate

Ostrovit Standard WPC80 este o sursa de proteine din zer de inalta calitate (WPC 80), indulcita cu sucraloza si stevie sau indulcitori naturali. Suplimentul dietetic este recomandat mai ales persoanelor care cauta o dezvoltare rapida a masei musculare si a fortei. Proteina din zer concentreaza aminograma bogata in WPC si doar fractiunile de proteine din zer, astfel incat are un efect ideal asupra cresterii masei musculare. Datorita compozitiei excelente de aminoacizi enzogennici (incluzand aminoacizii cu catena ramificata BCAA), produsul prezinta actiuni excelente atat din punct de vedere catabolic. Continutul ridicat de proteine face ca Ostrovit Standard WPC80.eu sa exceleze in dietele bogate in proteine, in reducerea greutatii si in conditiile post-traumatice. Singura sursa de proteine din produs este WPC80.eu concentrat de proteine din zer WPC 80, care este considerata cea mai valoroasa parte a dietei care completeaza deficitul de proteine.
100 grame de produs Ostrovit Standard WPC80 EU contine:
- protein 78 grame
- BCA 20,8 grame
- leucin 9,78 grame
Produsul nu contine aspartam!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ostrovit Ostrovit WPC 80 EU Standard 2.3 kg White Chocolate de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ostrovit Ostrovit WPC 80 EU Standard 2.3 kg White Chocolate sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.