Orijen Puppy Large 11.4 kg

de la 331.00 lei
(3 magazine)
Orijen Junior Talie Mare special pentru cainii tineri de talie mare. Orijen Junior Talie Mare este o hrana completa si echilibrata, preparata din cele mai proaspete si bune ingrediente, care ofera cainilor tineri din rasele mari o alimentatie sanatoasa in dezvoltarea si cresterea lor. Este o mancare adecvat biologic pentru necesitatile lor cu procente mari de carne de pui si curcan. Orijen Junior Talie Mare sau Orijen Puppy Large Breed - doar ingrediente superioare Mancarea Orijen Juni ...

Descriere


Orijen Puppy Large 11.4 kg

Orijen Junior Talie Mare special pentru cainii tineri de talie mare. Orijen Junior Talie Mare este o hrana completa si echilibrata, preparata din cele mai proaspete si bune ingrediente, care ofera cainilor tineri din rasele mari o alimentatie sanatoasa in dezvoltarea si cresterea lor. Este o mancare adecvat biologic pentru necesitatile lor cu procente mari de carne de pui si curcan. Orijen Junior Talie Mare sau Orijen Puppy Large Breed - doar ingrediente superioare Mancarea Orijen Junior talie Mare contine carne de pui si curcan crescuti liber, peste proaspat prins zilnic, oua intregi de la fermele locale, fructe si legume in cantitate mai reduse si nu contine cereale. Aceste ingrediente nu contin conservanti, sunt intotdeauna proaspete de o calitate superioara. Orijen Junior Talie Mare este o hrana delicioasa, preparata din cele mai bune si proaspete ingrediente canadiene, in propriile noastre bucatarii, care va mentine cainele dvs. sanatos, puternic si fericit. Puiul si curcanul crescut natural, adus proaspat in fiecare zi de la fermele locale din preerii, ouale aduse proaspete din cuiburi si intregi zilnic de la fermele locale, cele trei pesti: somonul, heringul si salaul prinse in salbaticie si aduse in fiecare zi proaspat din nordul insulei Vancouver. Toate adecvate pentru consum uman, ingrediente cu adevarat proaspete, si asa ajung in fiecari zi in bucatariile noastre, necongelate si fara conservanti. 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Orijen Puppy Large 11.4 kg de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Orijen Puppy Large 11.4 kg sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.