ORB Casca Wired Headset Black Xbox360

de la 49.54 lei
(2 magazine)
Casca Orb Wired Headset Black Xbox360 Casca ORB Wired Headset Black Xbox360 este un produs lansat de ORB la data de 27.08.2018. Cu noile casti veti putea comunica mult mai usor cu prietenii dumneavoastra in timpul jocurilor cu ajutorulu microfonului de inalta calitate. Acest produs contine si un mirofon reglabil cu brat.  Volumul castilor poate sa fie controlat manual. Caracteristici: Produs oficial licentiat Varsta minima recomandata: 3 ani Casca Orb Wired Headset ...

Descriere


ORB Casca Wired Headset Black Xbox360

Casca Orb Wired Headset Black Xbox360 Casca ORB Wired Headset Black Xbox360 este un produs lansat de ORB la data de 27.08.2018.


Cu noile casti veti putea comunica mult mai usor cu prietenii dumneavoastra in timpul jocurilor cu ajutorulu microfonului de inalta calitate.

Acest produs contine si un mirofon reglabil cu brat.
 Volumul castilor poate sa fie controlat manual.

Caracteristici:
  • Produs oficial licentiat
  • Varsta minima recomandata: 3 ani
Casca Orb Wired Headset Black Xbox360

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul ORB Casca Wired Headset Black Xbox360 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru ORB Casca Wired Headset Black Xbox360 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.