OP/TECH Utility Strap™ - Sling Nature - Curea de umar

199.99 lei (1 magazin)
Utility Strap™ - Sling este o optiune foarte buna pentru aparat, battery pack-uri si multe altele. Neoprenul, spuma din interior si suprafata anti alunecare sunt unite pentru a crea confortul sporit de care aveti nevoie pentru transport.Noua Utility Strap™ - Sling ofera acces rapid la aparat, in timp ce ramane in siguranta pe umar. Folosind conectorii Uni-Loop camera culiseaza de-a lungul curelei.     Transport confortabil pentru camerele grele  &n ...

Descriere


OP/TECH Utility Strap™ - Sling Nature - Curea de umar

Utility Strap™ - Sling este o optiune foarte buna pentru aparat, battery pack-uri si multe altele. Neoprenul, spuma din interior si suprafata anti alunecare sunt unite pentru a crea confortul sporit de care aveti nevoie pentru transport.Noua Utility Strap™ - Sling ofera acces rapid la aparat, in timp ce ramane in siguranta pe umar. Folosind conectorii Uni-Loop camera culiseaza de-a lungul curelei.     Transport confortabil pentru camerele grele    Greutatea este distribuita uniform    Materialul anti-alunecare mentine cureaua pe pozitie    Lungime ajustabila intre 67,3cm - 78,7cm    Greutate sustinuta 6.8kg    Fabricat in SUA (3510242)

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul OP/TECH Utility Strap™ - Sling Nature - Curea de umar de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru OP/TECH Utility Strap™ - Sling Nature - Curea de umar sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.