OP/TECH USA capac camera cu garnitura cauciuc Nikon

69.99 lei
(1 magazin)
 Capac corp (body) pentru aparatele foto Nikon de la OP/TECH este unul dintre cele mai mici, dar importante accesorii. Cand aparatul de fotografiat este depozitat fara un obiectiv montat pe camera, acest capac protejeaza componentele interne . O garnitura din cauciuc termoplastifiat formeaza o etansare perfecta impotriva prafului si a umezelii, care sunt extrem de daunatoare pentru aparatul de fotografiat. Partea principala a capacului este realizata dintr-un material din policarb ...

Descriere


OP/TECH USA capac camera cu garnitura cauciuc Nikon

 Capac corp (body) pentru aparatele foto Nikon de la OP/TECH este unul dintre cele mai mici, dar importante accesorii. Cand aparatul de fotografiat este depozitat fara un obiectiv montat pe camera, acest capac protejeaza componentele interne . O garnitura din cauciuc termoplastifiat formeaza o etansare perfecta impotriva prafului si a umezelii, care sunt extrem de daunatoare pentru aparatul de fotografiat. Partea principala a capacului este realizata dintr-un material din policarbonat durabil.Made in U.S.A.(1101321)

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul OP/TECH USA capac camera cu garnitura cauciuc Nikon de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru OP/TECH USA capac camera cu garnitura cauciuc Nikon sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.