OP/TECH Soft Pouch™ D-SLR Tele Black - husa neopren neagra

249.99 lei
(1 magazin)
Soft Pouch™ -Lens & Body Cover ofera protectie ideala pentruobiectiv si corpul camerei in timpul utilizarii sau la depozitarii. Neoprenul protejeaza impotriva prafului, umezelii si a impactului asa ca nu trebuie sa va faceti griji atunci cand il puneti intr-un rucsac mare plin de alte articole . Compatibil ; cu aparate foto DSLR body  si un obiectiv atasat de pana la 70-200mm F/2.8( ex. Canon 6D Mark II / Nikon D500) , pentru a proteja aparatul impreuna cu o lentila .Dimensi ...

Descriere


OP/TECH Soft Pouch™ D-SLR Tele Black - husa neopren neagra

Soft Pouch™ -Lens & Body Cover ofera protectie ideala pentruobiectiv si corpul camerei in timpul utilizarii sau la depozitarii. Neoprenul protejeaza impotriva prafului, umezelii si a impactului asa ca nu trebuie sa va faceti griji atunci cand il puneti intr-un rucsac mare plin de alte articole . Compatibil ; cu aparate foto DSLR body  si un obiectiv atasat de pana la 70-200mm F/2.8( ex. Canon 6D Mark II / Nikon D500) , pentru a proteja aparatul impreuna cu o lentila .Dimensiuni: 15,2cm x 11,4cm x 27,9cmFabricat in SUA(7401234)

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul OP/TECH Soft Pouch™ D-SLR Tele Black - husa neopren neagra de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru OP/TECH Soft Pouch™ D-SLR Tele Black - husa neopren neagra sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.