OP/TECH Soft Pouch™ D-Midsize PRO - husa neopren neagra

199.99 lei
(1 magazin)
Soft Pouch™ - Body Cover ofera protectie ideala pentru corpul camerei in timpul utilizarii sau la depozitare. Neoprenul protejeaza impotriva prafului, umezelii si a impactului asa ca nu trebuie sa va faceti griji atunci cand il puneti intr-un rucsac mare plin de alte articole . Soft Pouch™ - Body Cover este compatibil cu husele pentru obiective Snoot Boot, pentru a proteja aparatul impreuna cu o lentila atasata.Dimensiuni: 12,7 x 14,6 x 15,2 cmFabricat in SUA(7401254) ...

Descriere


OP/TECH Soft Pouch™ D-Midsize PRO - husa neopren neagra

Soft Pouch™ - Body Cover ofera protectie ideala pentru corpul camerei in timpul utilizarii sau la depozitare. Neoprenul protejeaza impotriva prafului, umezelii si a impactului asa ca nu trebuie sa va faceti griji atunci cand il puneti intr-un rucsac mare plin de alte articole . Soft Pouch™ - Body Cover este compatibil cu husele pentru obiective Snoot Boot, pentru a proteja aparatul impreuna cu o lentila atasata.Dimensiuni: 12,7 x 14,6 x 15,2 cmFabricat in SUA(7401254)

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul OP/TECH Soft Pouch™ D-Midsize PRO - husa neopren neagra de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru OP/TECH Soft Pouch™ D-Midsize PRO - husa neopren neagra sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.